IQ-Bitches

Av johan 13 november 2009 Kommentarer inaktiverade för IQ-Bitches

Med blodröda ögon och en ganska vild frisyr stiger jag upp lite senare än vanligt på denna söndagsförmiddag, ser mig själv i hallspegeln och inser snabbt att den uppstigande perioden på morgonen inte är min vackraste period, faktum är väl att jag har få vackra perioder nu för tiden, jag kommer ihåg en gång för 20 år sedan när jag på morgonen tog mig ner till stranden i Halmstad för ett morgondopp med polarna efter en blöt midsommarhelg.. då var jag ”förmodligen” vacker men nu.. hehe.. Helvette! Ja, ja, P-O stod säkert på utetrappan invirad i en vinterjacka och med en cigg i munnen, bra mycket tidigare än mig, uppkörd av barnen och i det insugande ögonblicket drömde om att få sova liiite till..

Det känns i hela kroppen när man haft kul, gårdagen var helt överstyv, det är ganska tacksamt att spela på mc-fester då alla där jämt, och då menar jag jämt, är på gott humör, så även igår. Ni bitchar som arrangerat festen skall ha ett mycket stort tack och vi blir mer än gärna ert husband, ni är toppen, tuffa och vackra 😀 Att även styra upp festen i cancerfondens ära är stort, jag undrar hur många slipsaktiga företag som gjort liknande? Hoppas vi får komma tillbaka och spela för er snart igen. Enligt tröjan jag har på mig så är jag nu en support till ett gäng mc-bitchar, betyder det att jag är, inte någons utan någras bitch eller vad? ..hehe, helt okej.. coolt!

Tröja med instruktioner

Häller upp lite nybryggt kaffe, det svarta guldet, öppnar upp balkongdörren lite på glänt för att få in en gnutta friskluft och i samma stund få gårdagens spelning att landa. Jag tror att ljudet blev ganska bra ändå, jag var lite orolig för det men återigen underskattade jag bandets och Pantos fantastiska kopplingskunskap, inte du Nore, inte heller jag, men lägga ut kablar och bära högtalare är vi jääävligt bra på.. (By the way.. Nore var fantastiskt vacker i det XXXXXXXXXXXXXrosa ljuset på scen, den färgen måste vi ha fler gånger, den var så porrigt inspirerade) När jag efter första passet tog mig lite (enligt Cissi inte så stark och farlig) chilli.. log Jimpa, inte för att han var glad för att jag kom över lite mat i min hunger, utan för att han hoppades på att jag skulle ”få tryck” under resten av spelningen, sånt är bara jävligt elakt. Det visade sig att, med all vänlighet så hade Cissi fel och Jimpa i all skadeglädje rätt, de första tio låtarna stod jag och knep ihop ett skitnödigt arsle och försökte bland annat hålla överstämma i ”Hungry heart”.. det gick sådär..

Drag i  Vetlanda

Drag i Vetlanda

När spelningen var över och vi kört våra extranummer satt alla och åt chilli, jag med, för den var god, elak men fantastiskt god. Sedan var det bara att sätta igång och packa in skiten i bussen och styra kosan hem mot Jönnet. På vägen hem sa alla likadant, fan vad skoj det var!

Ett stort tack till ”IQ-Bitches” ni var och är, som jag skrev tidigare, toppen, tuffa och vackra 😀

/johan r good

Stängt för kommentarer.