Gott Nytt Ljus!

Av inkan 27 december 2010 Kommentarer inaktiverade för Gott Nytt Ljus!

Stugan i StadsparkenHär kommer några bilder och ord från er alldeles egna självutnämnda webmaster och fotograf. Årets sista spelning på Stugan i Stadsparken blev en härlig avslutning på året med underbar publik som lyckades charma till sej flera extranummer.

Åh vad jag älskar denna plats med den enorma takhöjden i matsalen på nedervåningen, utsikten och stämningen. I pausen vankades ett fantastiskt julbord – Tack Sema & co! Jag hoppas det blir tillfälle att få höra Overstiff spela fler gånger just här, där härliga minnen från Rockjaktens dagar fortfarande känns i atmosfären.

Tack grabbar för att jag får hänga med och uppleva er, och jag måste säga att ni har ett Gott Nytt Ljus!

Alphyddan Jönköping Dec 2010

Tips för att se bilderna bättre: Klicka på den där lilla FS -knappen (Full Screen) så får du se bilderna i ett större format. Bildspelet rullar på om du klickar på SL (SlideShow).

Stängt för kommentarer.